Herstart van de voetbalcompetities, ook in Suriname actueel

Afgelopen vrijdag 15 mei vond een overleg plaats tussen de Surinaamse voetbal, SVB, en de voetbalclubs uit de Eerste en Tweede divisie van het land. Het belangrijkste onderwerp van de afspraak was het herstarten van de competities na de Corona-uitbraak in het land.

De Surinaamse voetbalbond publiceerde op haar Facebook-kanaal een verslag van de afspraak. Uit het overleg is nog geen concrete datum voor een herstart gekomen; wanneer gaan de Surinaamse clubs weer aantreden in deze voetbalstadions?

Ronnie Brunswijkstadion

Ronnie Brunswijkstadion

Andre Kampeerveenstadion

Andre Kampeerveenstadion

Stadion Leo Victor

Stadion Leo Victor

Dr. Ir. F. Essedstadion

Dr. Ir. F. Essedstadion

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *